top of page

Гардеробна Factoria с дървени врати

 

Материал

Тръба с форма на рамка 30x30 mm. Рафтове - масивен бор 28 мм.

Кутии - масивен бор 18 мм.

Размери на стандартен продукт в см

Височина: 199

Дължина: 99

Ширина: 60

Цвят на дърво

златен, тъмен, черен, бял, стар, индийски 

50_oak_gold.jpg
50_oak_dark.jpg
50_oak_black.jpg
50_oak_white.jpg
50_oak_old.jpg
50_oak_indian1.jpg

Цвят на метал

тъмен, черен, сив

50_metall01.jpg
50_metall02.jpg
50_metall07.jpg

Цена: 1000 лв.

Невероятно стилният гардероб на Factoria е направен в стил таванско помещение, където класическата комбинация от естествено дърво и метал се превръща в основен хит: доминанта на индустриалния дизайн, който създава изцяло ново пространство около себе си. Избира се от тези, които не приемат наличието на декоративни изкушения в интериора, но поставят качеството и практичността на първо място. Зад две шарнирни врати на гардероба, украсени с метален профил, има просторно отделение с метална решетка за поставяне на дрехи върху закачалки и рафт за топли пуловери и аксесоари. Основата се състои от две чекмеджета, големи 34x45x54 см, в които е удобно да сгъвате спално бельо и топли одеяла.

 

Твърдият бор и профилната тръба 30х30 мм се използват като материали за производството на шкафа. Страничните стълбове са украсени с кръстоски и кръгли нитове за хипнотизиращ вид.

 

Дървесината е покрита с естествено масло от пчелен восък. Нашата цветова гама включва неутрални, светли и тъмни естествени нюанси, за да отговарят на вашия интериорен проект. Цветът на метала не зависи от избрания нюанс за масива и се избира според вашето желание.

 

Размерите на стандартен продукт са 199x99x60 см. Можете да посочите свои собствени размери и да създадете система за съхранение за конкретен проект или индивидуални нужди.

bottom of page