top of page

Двусекционнен стелаж Factoria

 

Материал

Рамка - оформена тръба 30х30 мм.

Рафтове - масивен бор 28 мм.

Кутии - масивен бор 18 мм.

Размери на стандартен продукт в см

Височина: 199

Дължина: 151

Ширина: 35

Цвят на дърво

златен, тъмен, черен, бял, стар, индийски 

50_oak_gold.jpg
50_oak_dark.jpg
50_oak_black.jpg
50_oak_white.jpg
50_oak_old.jpg
50_oak_indian1.jpg

Цвят на метал

тъмен, черен, сив

50_metall01.jpg
50_metall02.jpg
50_metall07.jpg

Цена: 1000 лв.

Двусекционният стелаж Factoria е безсмъртен шедьовър на индустриалния дизайн, който завинаги ще остане модерен детайл във всеки интериор. Достатъчно е да го поставите до стената и веднага ще имате море от пространство: осем рафта и две отделения - за необходимите неща и сувенири, донесени от задгранични командировки или пътувания.

Маслено оцветено дърво, прави линии на металната рамка се свързват с брутални стелажи, в които няма нищо излишно. В допълнение към отворените рафтове, той осигурява чекмеджета, дълбоки 34 см, за неща, които не искате да парадирате.

Дървените елементи на стелажа са изработени от масивен бор и са поставени вътре в метална рамка, направена от профилна тръба 30x30 мм, украсена с кръстове и забрадки с нитове.

Дървото е тонирано с естествено италианско масло с добавка на пчелен восък. Цветът на метала не зависи от избрания нюанс за масива и се избира според вашето желание. Нашата палитра включва неутрални, светли и тъмни естествени нюанси, така че да можете да изберете цвят, който съответства на цветовата схема на вашия интериор.

Размерите на стандартен продукт са 199x151x35 см. Можете да го допълвате с модули и да създадете система за съхранение за конкретен проект или индивидуални нужди.

bottom of page